Que diuen els usuaris?

Testimonis de GentComTu!

Els següents testimonis corresponen a missatges reals i espontanis que en han enviat alguns dels nostres usuaris, la majoria per acomiadar-se al donar-se de baixa per haver trobat parella. Tots ells satisfets amb l'esperit de GentComTu, les amistats fetes o la parella que han trobat:

 

Sobre GentComTu!

“ Aquesta web és fantàstica i ha més que superat les meves expectatives. No hi ha res que m’hagi desagradat, ans el contrari, l’he recomanat a tothom que conec. Tot és millorable en aquesta vida, però la vostra web és poc millorable, en quan a la funció social que realitza. Gràcies per tot, a tots els que feu possible “gentcomtu”. ”
- David -
“ Voldria fer-vos saber que tot i que no creia molt amb aquest mitjà per conèixer gent, tot i que he estat inscrita en altres pàgines similars, però oferiu la oportunitat de conèixer gent més a fi a les que poden oferir les altres pàgines del sector. Considero que la cultura és un puntal a l'hora de compartir afinitats, i si més no el vostre servei el que fa és filtrar aquest perfil que portem els catalans. Es pot dir que m'hi he sentit més còmode. Una abraçada ben cordial. ”
- Elena -
“ Fa un temps que vaig sortir d'una relació llarga i un dia em vaig decidir per les noves tecnologies [...]. Així que de fet primer ho vaig intentar amb el match.com (era el que coneixia més) i la dada curiosa és que vaig escriure el meu perfil en català i bé va ser refusat [...]. Bé, llavors indignada vaig buscar aviam si hi havia portals en català i a través de vilaweb us vaig trobar. I és el que he anat utllitzant fins el dia d'avui, el que funciona més bé i el que he trobat un bon grup de gent amb qui he passat bones estones i a més és gent amb qui comparteixes unes mateixes inquietuds i ideologies, això m'ha agradat molt. A part que tots els dubtes que se m'anaven presentant i que t'he pogut plantejar, de seguida he tingut la teva resposta i m'ho has solucionat, així que i tant que funcioneu bé!!!! ”
- Montse -
“ Apart d'aixó, us haig de dir que m'encanta la vostre pàgina, i que us en faig molta propaganda (soc metgessa, i tracto sovint amb gent que està sola, i necessita recuperar... el ritme social, com si diguessim . Sovint els hi recomano pàgines de contactes, les que em semblen serioses i divertides , vaja. I , si es posible, en català!
- Anònima -
“ Ara mateix estic molt feliç amb l'A. també usuari del GentComTu, del que em vaig enamorar a través vostre i que és la meva parella actual. [...]. Realment us felicito per la vostra integritat i el magnífic espai que suporteu. Per part meva us puc assegurar que el recomanaré a tota persona que conegui que pugui estar interessada en els vostres serveis. ”
- Analista-Lab -
“ Us dono les gràcies per la vostra inestimable paciència, [...]. Estic molt content d'haver-me apuntat a la vostra pagina, m'adono que no tan sols està molt ben muntada, sinó que les persones que hi ha al darrera, també fan honor a una gran competència, comprensió i humanitat, per molts anys, seguiu així. ”
- Carles -
“ Senzillament estic encantada amb el tracte que em doneu. Moltes, moltíssimes gràcies. Un petonàs ben fort a tu i a tot l'equip de GentComTu. ”
- Mònica -
“ Em plau agraïr-vos la facil·litat que m'heu donat per poder introduïr-me en el vostre àmbit que, em mereix tot el meu respecta, tenint en conte que fins avui no he confiat en agéncias d'aquest tipus per por d'engany i poca serietat . Moltes gràcias!!!! ”
- Àngela -
“ Em plau comunicar-vos la meva sol·licitud de donar-me de baixa dels excel·lents serveis de GentComTu. Tot i que hagi trobat la persona que cercava mitjançant el vostre enllaç, faré sempre difusió d'aquesta web entre tot el meu entorn. [...] aprofito per desitjar-vos molt bones vacances d'estiu. Sou collenuts!! Visca Catalunya. ”
- Anònim -
“ Benvolguts, us agraïría que em donguéssiu de baixa definitiva del meu perfil, perquè ja he trobat el que buscava. Rebeu una molt cordial salutació, les meves felicitacions per la vostra pàgina, i les gràcies per oferir un servei tant ilusionant. Fins sempre ”
- Sebas -
“ Us volia donar les gràcies per les atencions que heu tingut de les vegades que us he fet consultes i sobretot per les estones ben entretingudes que he passat en el vostre portal. S'hi troba gent molt maca. Gràcies altra vegada per tot." ”
- Montse -
“ Rebin la meva particular felicitació per la seva magnífica web i que de ben segur m'ha estat útil durant el temps que l'he utilitzat. ”
- Jaume -
“ Gràcies al GentComTu, fa dos mesos vaig conèixer a la meva parella actual. És una molt bona eina per conèixer gent nova, i fer activitats diferents. ”
- Anònima -

 

Sobre l'Amistat

“ Veig que és un portal que es mou gent de totes les franges d'edat i això és bo. I està molt bé que els grupets que s'han anat coneixent facin trobades regularment i fins i tot montin sortides plegats. De fet n'he parlat molt del vostre portal i us n'he fet propaganda! També us volia comentar que aquest portal m'ha fet tornar l'alegria que havia perdut i m'ha donat l'oportunitat de conèixer gent molt maca. Que continuï així! ”
- Montse -
“ El que té de bo aquesta vostra web és l'idioma i que es poden contactar persones del teu sexe. No només interessa trobar gent de l'altre sexe, a vegades també es necessita una amiga, una colla... no tot ha d'anar encaminat a les relacions de parella i/o sexuals. Felicitats. ”
- Mercè -
“ Ha estat un plaer haver estat amb vosaltres durant aquest període per la gran quantitat de gent interessant amb qui he pogut contactar i conèixer en persona. Continueu així! ”
- Anònim -
Gracies per iniciar aquesta xarxa i dur a terme que molta gent faci amistats i activitats! Despres de casi 2 anys marxo, ja fa temps que no tinc contacte, però m'emporto a 4 grans amics!! ”
- Sandra -
“ Hola, gràcies a la vostra pàgina, que al començament hem vaig espantar pels missatges rebuts i alguna que altra cita, ja que no era el que jo cercava realment, ara tinc uns quants amics de debó. ”
- Anònim -
“ Moltes gràcies per la feina que feu, i agrair-vos la oportunitat que he tingut, a travès vostre, de conèixer gent molt i molt maca, en Toni, en Claudio, en Jordi, en Josep, la Sònia... Vaig donar-me d'alta 'sola' i em dono de baixa plena d'amics. ”
- Anònima -
“ També us vull felicitar per la web, gràcies a la qual he conegut gent molt maca i sobretot a una persona molt especial, motiu per el qual he decidit abandonar la web. Moltes gràcies per tot. No cal dir que recomanaré la web a tots els meus coneguts." ”
- Rinxols -
“ Vaig començar a utilitzar la vostra web perque em sentia sola i molt desanimada. Gràcies a vosaltres aquesta situació ha canviat radicalment, de manera que ja no faig ús del vostre xat. Moltes gràcies per tot." ”
- Montse -
“ [...] aprofito per felicitar-vos per la vostra feina. És un portal que funciona molt bé, que sempre esteu atents als problemes plantejats i la veritat, per mi, que he conegut moltes persones d'aquí, ha estat un mitjà fantàstic, una porta oberta al món... de fet actualment tinc molt bons amics que he fet a través del GentComTu i persones a qui he perdut el contacte però amb qui he viscut molt bones experiències. No perdeu aquest esperit!! que potser estem en un món on tecnològicament estem evolucionant molt però cada vegada és més difícil la comunicació real amb les persones. ”
- Montse -

 

Sobre l'Amor

“ Doncs ha sigut la millor experiencia que he tingut a la meva vida, he conegut a la dona de la meva vida, ens vem coneixer a GentComTu, estic molt agraït, per crear aquesta pàgina i poder contactar amb gent de la terra, la Marta la meva parella i B. a la pàgina, també us agraeix molt l'oportunitat que ens heu brindat, el poder coincidir a la vida... si no hagues sigut per aquest medi, mai ens hauríem conegut... Per tot aixo, moltes gràcies!! ”
- Ferran i Marta -
“ La veritat és que ens varem inscriure a la pàgina essent molt escèptics sobre el resultat final però afortuadament el temps NO ens ha donat la raó... Nosaltres ens hem trobat gràcies a vosaltres. Quan menys ho esperes l'amor apareix, amb constància, esperança i bons sentiments tot és possible... ”
- Esperant i Elena13 -
“ Són moltes les paraules que voldria dir per felicitar-vos per aquesta meravella de web, m'heu donat l'oportunitat de coneixer una persona molt especial i tot i que és molt aviat, era com un deute pendent que tenia amb vosaltres. De fet no us deixo, continuo ja que he fet molts amics i amigues... i forment part com d'una gran família. Us animo a seguir així fent feliç a molts i moltes com heu fet amb mi. ”
- Sílvia -
“ Us escric [...] per donar-vos les gràcies per la magnífica pàgina que heu muntat, i que espero que segueixi sent així... En el meu cas, us puc dir que he trobat l'amor de la meva vida gràcies a vosaltres... Ella era una ex-usuària vostra que va fer-me una picada d'ullet ara fa un any... I a dia d'avui portem un any sortint i estem molt enamorats. Mai hagués pensat que per una via com aquesta seria possible trobar la meva mitja taronja, però així m'ha succeït. Així que us encoratjo a seguir fent la tasca que feu i us dono les gràcies per haver fet possible que ella i jo contactéssim. ”
- Alex -
“ [...] i MOLT IMPORTANT donar-vos les gràcies per donar-me la oportunitat de haver conegut la persona mes important en aquests moments a la meva vida i espero que ho sigui el resto tambe MOLTISSIMES GRACIES I ENDEVANT!!! NO CANVIEU!!! PETONETS A TOTS ”
- Anònima -
“ Vaig estar conectada durant un temps amb vosaltres i vaig còneixer un noi, amb ell vàrem quedar i ens vàrem aner coneixent mica en mica. doncs d'això fa ja dos anys i gràcies a vosaltres ara ens casem. Feia temps que no entrava però nosaltres mai oblidem que gràcies a vosaltres i a un petit error tècnic de la pàgina ens vam trobar i fins ara. ”
- Mireia -
“ Voldríem, tant jo com la meva parella que en donessiu de baixa del portal Gentcomtu. Fa temps que pràcticament no ens hi connectem perquè al cap d'un mes o menys, ens vam conèixer i fins avui estem junts (1 any i mig). I espero que sigui per molt temps! ”
- Carles i Anna -
“ Gran web, jo le disfrutada molt!!! I he trobat parella!!!! ara ja fa 9 mesos!!! Genial!!!!! :-) I ara ja no em conecto tant al GentComTu, pero no ho dubteu pas, en faig una molt bona propaganda!!!! Animo a tothom que s’apunti!!! Moltes gràcies x tot!!! ”
- Anònim -
“ [...] encara que fa dos anys que no hi entro pq gràcies a vosaltres vaig còneixer la meva parella i en breu futur marit. Així que si em dieu com fer-ho em donaré de baixa "internauta" però tant ell com jo us agraïrem sempre que féssiu que ens trobessim amb un clic. Gràcies per sempre. ”
- Mireia -
“ Be primerament, felicitar-vos de veritat, perquè, estic sortint amb una noia des de fa uns mesos, gracies a vosaltres. ”
- Josep -
“ [...] l'experiència ha estat molt positiva, molt més del que m'esperava... He trobat una persona realment especial, que m'ha fet canviar la manera de veure la vida i ara mateix em fa sentir molt feliç. ”
- Anònima -
“ [...] escrivim, en plural, per expressar-vos la nostra més gran satisfacció per haver-nos posat el mitjà per trobar-nos, coneixe'ns i poder iniciar un nou camí!. ”
- Jaume i Anna -

El nostre sincer agraiment per aquests testimonis,
les vostres paraules ens engresquen
a continuar treballant per millorar GentComTu!

 

Si vols enviar-nos la teva opinió o testimoni per que en puguem publicar algun fragment pots fer-ho a info@gentcomtu.com, només apareixerà el teu nom de pila, o si ho prefereixes ni tan sols això. Moltes gràcies!