Que és?

Què és GentComTu!?

GentComTu! és una pàgina web per conèixer gent, fer amics o trobar parella.
Una comunitat a partir de la qual iniciar relacions reals amb gent
que comparteix els mateixos interessos i valors.

Les persones som diferents, hi ha qui té molt clar el que busca i qui prefereix confiar més en el destí, hi ha qui prefereix anar a poc a poc i qui prefereix llençar-se de cap, hi ha qui li agrada relacionar-se individualment i qui es troba més a gust entre un grup de gent. Per això GentComTu! ofereix diferents eines i serveis perquè cada persona es relacioni de la manera que se senti més còmode.

No hi ha una sola manera de fer servir GentComTu!, pots cercar perfils compatibles segons diferents criteris, xatejar on-line a les diferents sales o en privat, intercanviar missatges amb els usuaris que t'hagin semblat més interessants, o participar en qualsevol de les moltes activitats en grup que s'organitzen setmanalment. Hi ha molts camins, fàcils, divertits i gratuïts, per a conèixer gent com tu.


1. Cercar perfils compatibles segons les seves característiques, aficions i distància
2. Xatejar on-line a les diferents sales de xat o en privat amb els usuaris que tu triïs
3.Intercanviar missatges i picades d'ullet amb els usuaris que hagis trobat més interessants
4. Conèixer's en persona, prenent un cafè o anant a sopar per saber si hi ha química
5. Participar en activitats de grup, com concerts o anar a prendre unes copes
6. Apuntar-se a les activitats esportives o de lleure dels caps de setmana

Com puc conèixer gent?

1. Cercant perfils

A GentComTu! hi ha milers de perfils interessats a conèixer gent i establir noves relacions. Per això disposa d'un cercador que et permetrà trobar aquells usuaris que s'adapten millor a les teves preferències. Cada persona dóna més importància a unes característiques que a unes altres, per això més enllà de la Cerca Bàsica (edat, sexe i tipus de relació) el Cercador Avançat permet seleccionar per criteris físics, d'estil de vida, socioculturals, d'aficions o de gustos personals. Finalment, tot i que l'amor no coneix les distàncies, no és mala idea seleccionar usuaris amb els que sigui més fàcil quedar i establir una relació personal, per això és possible limitar la cerca a una determinada comarca o a una distància màxima del teu lloc de residència.

2. Xatejant on-line

El xat és una sistema de comunicació al que tots ja ens hem acostumat gràcies als telèfons mòbils. A GentComTu! disposem de Sales de Xat públiques on es reuneixen els usuaris amb ganes de xerrar i fer broma. Tot i l'aparent caos de les diferents converses simultànies, és una forma divertida de tenir converses informals i anar coneixent la personalitat dels participants. Hi trobaràs gent a qualsevol hora, però sense cap mena de dubte l'hora punta del xat és als vespres i els caps de setmana. Sovint, els comentaris intranscendents de les sales de xat donen pas a d'altres converses més personals en un Xat Privat, tota comunicació permetrà anar aprofundint en el coneixement de l'altra persona.

3. Enviant missatges

Tots els perfils disposen d'una Bústia interna per comunicar-se en privat amb la resta d'usuaris. És una forma senzilla i directa de contactar amb aquells perfils que t'han semblat més interessants i, al mateix temps, protegir la teva privacitat mantenint oculta la teva adreça de correu electrònic fins que us conegueu millor. A més, com no tothom es veu en cor de trencar el gel, pots començar enviant una Picada d'ullet per fer-li saber que t'ha agradat i esperar la seva resposta, això et farà més fàcil saber quin ha de ser el proper pas.

4. Coneixent-se en persona

És important recordar que l'objectiu és establir relacions reals, per això, una vegada hagis fet el primer contacte i hagis començat a conèixer a algú que t'ha semblat interessant, és recomanable no endarrerir el conèixer-se en persona. No cal plantejar-s'ho com una "cita formal", simplement es tracta de trencar la barrera que separa una relació virtual d'una real, de posar una cara i una veu, de tenir una conversa agradable i comprovar el nivell d'afinitat i complicitat existent cara a cara. I per això n'hi ha prou amb fer un cafè o anar a prendre unes cerveses, sense més transcendència.

5. Participant en activitats en grup

Una altra manera de conèixer-se en persona és apuntar-se a qualsevol de les activitats de lleure que s'organitzen setmanalment, dins d'un grup pot ser més senzill interactuar amb tots i descobrir amb qui es té més afinitat. Es proposen tota mena d'activitats, de nocturnes per anar a ballar i prendre unes copes, de culturals per anar a concerts, teatre o exposicions, i d'esportives o de lleure a la natura, com les freqüents excursions pel nostre territori. Només has de fer un cop d'ull a l'Agenda i apuntar-te a les que millor s'adaptin a la teva forma de ser.