Qui hi ha online?

Pegasus: Sent la riquesa de cada instant.

Noi,
50 anys,
Torelló, Osona, Catalunya.
Empàtic, sensible, carinyos, divertit, respectuós, culte, rialler, educat, enamoradis. Aigua i foc, Yin i Yang. M'agrada molt ballar. Tinc la gran sort de treballar en el que m'agrada, fent classes de Tai Txi, Qigong i Biodansa. Ah. La foto més actual és la de la portada del perfil. Les altres ja tenen un parell d'anys.
Fotografies: 6
Connexió: ara online

Quim4: Només sé que no sé res

Noi,
51 anys,
Barcelona, Barcelonès, Catalunya.
... 8-)
Honest i sincer. Sóc humil i sabi alhora... Sóc divertit i m'agrada fer riure... Maco
Fotografies: 7
Connexió: ara online

Shivaya: Amor per la Vida

Noi,
44 anys,
Castellar del Vallès, Vallès Occidental, Catalunya.
Soc sociable, aventurer, romántic. M´agrada molt ballar, la música, excursions i disfrutar de bona companyia en les activitats... M´agrada molt buscar moments dinàmics i altres mes tranquils a casa, cuinar, cantar, llegir... M´agrada la medicina natural. sóc massagista i practico yoga i chi-kung entre altres...
Fotografies: 10
Connexió: ara online

Enigme: Delfos

Noia,
45 anys,
Girona, Gironès, Catalunya.
Sóc molt complicada, de veritat. No m'agrada tothom, i em costa establir vincles. Ara, quan els estableixo, mato per la meva sinceritat i transparència, per la meva fidelitat i respecte. Diuen que sóc atractiva, que enamoro físicament. Ara. no tothom estar a l'alçada d'estar amb mi. No per mi, seria pecar de superioritat. Sinó perquè costa que em comprenguin. M'en vaig al llit només a qui em convenç, i no per tota la vida, ha d'haver molt més. Un dia, em van dir, que no em volien...
Fotografies: 1
Connexió: ara online

JosepMaria1: Viure el present

Noi,
60 anys,
Terrassa, Vallès Occidental, Catalunya.
Respecto als altres tal com són, crec en la amistat i en la família. Crec que s'ha de viure el present i lluitar per la felicitat.
Fotografies: 2
Connexió: ara online

Xispes1: és el qwue hi ha , qu per fer la truita els ous s'han de trencar...

Noi,
38 anys,
Avinyó, Bages, Catalunya.
... "Vivito y coleando"
Socialbe, amigable, generos intento ser extrovertit pero nomes ho aconsegueixo quan hi ha confiança. Magrada viatjar sobre 2 rodes tot disfrutant de racons amagats. Tamb amb furgo fent escapades esporadiques (menys per vacances, llavors a on es pugui!)
Fotografies: 8
Connexió: ara online