Perfils destacats

Cairol: Viu el dia a dia

Noia,
29 anys,
Tàrrega, Urgell, Catalunya.
Mmm....prefereixo que em vagin coneixent, hi puguin observar com sóc!! Quina millor observacio que una persona de fora??
Fotografies: 1
Connexió: 2 minuts

Tulas: Mira' m als ulls ....

Noia,
45 anys,
Sabadell, Vallès Occidental, Catalunya.
Alegre,Treballadora, seria, constant, responsable.Crec que soc una persona normal que gaudeix de les petites coses i que pretén ser feliç... vaja com tothom.
Fotografies: 6
Connexió: ---

Diguesquesi: Te deix, amor, la mar com a...

Noi,
61 anys,
Viladecans, Baix Llobregat, Catalunya.
M’agrada molt riure, la bellesa artística i, per sobre de tot, la natura, la qual em nodreix constantment de nous estímuls. Soc més de sentiment que de raó (sentit comú i para de comptar...) i connecto amb facilitat amb persones que han viscut sense xarxes protectores, és a dir, la majoria de l’espècie (de la resta, la veritat, he après ben poca cosa...).
Fotografies: 1
Connexió: 34 minuts

Ganxona71: Cada dia la vida t'ofereix un xec de vint-i-quatre hores que tu decideixes com aprofitar.

Noia,
47 anys,
Vilassar de Mar, Maresme, Catalunya.
Em considero una persona positiva, alegre, vital i valenta, amant de la veritat, la honestedat, el respecte i la tolerància. Extrovertida, sociable i que va de cara en tot moment.
Fotografies: 10
Connexió: 37 minuts

Aqtepillo: res és el que sembla

Noia,
49 anys,
Badalona, Barcelonès, Catalunya.
... ESMUNYEDISSA
Més esmunyedissa
Fotografies: 4
Connexió: ---

Rvfp: Ho van aconseguir perquè no sabien que era impossible

Noi,
38 anys,
Vilafranca del Penedès, Alt Penedès, Catalunya.
En un principi acostumo a ser una persona moderadament tímida, però també depèn una mica de la situació i del moment, perquè en certes ocasions no em costa gaire trencar el gel.
Fotografies: 3
Connexió: 53 minuts

Kilauea: Al món no hi ha res necessari, excepte l’amor. Goethe.

Noia,
46 anys,
Barcelona, Barcelonès, Catalunya.
Un tastet ; vital, generosa, m’agrada escoltar, tinc bon humor, m’agrada la tranquil.litat i la senzillesa, intento ser honesta... i també tinc coses a millorar com tothom !!, però serà més xulu que ho descobreixis tu !! M’interessa el que passa al món, i al meu carrer ... i també m’atrau la cultura en general; l’art, la ciència, el pensament, ... Soc feliç a la natura, ja sigui pujant un cim com passejant bora el mar ... Em fascina descobrir nous llocs i tornar a gaudir...
Fotografies: 4
Connexió: 57 minuts

Bua: Aqui...

Noia,
52 anys,
Sabadell, Vallès Occidental, Catalunya.
Espontània, sincera, extrovertida, carinyosa, temperamental, divertida, comprensiva, de vegades desconfiada...i més coses, la major part bones!! Però...no m'agrada ballar....i el tabac tampoc...
Fotografies: 6
Connexió: 1 hores

Xavi01: Gaudir la vida en tot moment

Noi,
55 anys,
Sabadell, Vallès Occidental, Catalunya.
Seriós amb sentit de l'humor, irònic, honest, generós, cinèfil i practicant de senderisme tant per muntanya com per platja (inclou bany a alguna cala) Visites culturals (cine. teatre, museus, caves, cinefòrums) m'agrada perdem visitant pobles, conèixer llocs i conversador. També ballar una mica... la qüestió és divertir-se. Em moc tant amb cotxe com moto sense problema.
Fotografies: 8
Connexió: 1 hores

Marina015: Ara es el millor moment!

Noia,
64 anys,
Barcelona, Barcelonès, Catalunya.
Com sóc? Sóc activa, alegre, sincera. Tinc un caràcter obert. També m'agrada escoltar i procuro ser flexible i respectuosa. M'agraden les persones, la natura, viatjar (ho he fet força) i molt més..... Miro d'aportar i descobrir la bellesa, els somriures, la tendresa, la diversió, la complicitat..... Per a mi la vida és un regal que, amb els seus reptes, és meravellós! Estic molt a gust en aquesta etapa gaudint de les activitats que m'agraden, sola o amb companyia. Les fotos...
Fotografies: 5
Connexió: 1 hores

Macys777: Quan no sàpigues on anar, segueix el perfum d'un somni...

Noia,
54 anys,
Girona, Gironès, Catalunya.
Diuen que soc responsable, treballadora, amb molt de sentit de l'humor. Fidel als meus principis. Apassionada en tots els àmbits de la vida. Alegre, amb bons sentiments, generosa. Quan estimo, estimo de veritat... Soc una persona que tinc molt d'amor per donar.. i també necessito rebre'n.
Fotografies: 1
Connexió: 1 hores

Ferrera: Ets al marge de les teves idees

Noia,
55 anys,
Barcelona, Barcelonès, Catalunya.
... No importa l'obstacle
Sóc curiosa, i crec que divertida, sensible i sociable. M'agrada practicar ioga, senderisme i qualsevol activitat a l'aire lliure. També m'agrada la tranquilitat, la lectura, el cinema, conversar, filosofar.. El que tinc clar és que no pertanyo a ningú i ningú no em pertany.
Fotografies: 6
Connexió: ---