Estem fent els darrers ajustos al nou servidor. Si detecteu cap anomalia, si us plau, feu-nos-ho saber a admin@gentcomtu.cat. Gràcies. +info

Perfils destacats

Perepau: La realitat és una injustícia del possible.

Noi,
61 anys,
Vic, Osona, Catalunya.
... Estic esperant arribi un moment adient
Una mica idealista, m'agrada pensar encara que totes les persones tenen la seva bondat, també m'he trobat en situacions on també he sortit escaldat i procuro respectar als demés i alhora que em respectin. Tinc la sensació que estic massa sol, actualment travesso una època força moguda i de desencís. Intento fer perquè arribi el moment adient, en l'ara i l'aquí , demà és un invent per despistar l'avui.
Fotografies: 8
Connexió: ara online

Aqtepillo: res és el que sembla

Noia,
49 anys,
Badalona, Barcelonès, Catalunya.
... esmunyedissa
Més esmunyedissa
Fotografies: 4
Connexió: ara online

Ninaken: Fluir, viure el present. El que donem a l'univers és el que l'univers ens torna

Noi,
46 anys,
Sant Cugat del Vallès, Vallès Occidental, Catalunya.
... :-)
M´agrada molt comunicar-me, tractar amb les persones. Alegre, afable, expresiu M'agrada conectar amb una mirada, una conversa, en silènci.. Caminar pel mar, pel bosc.. M'agrada molt escoltar mùsica i ballar. Llegir diversos llibres a la vegada.
Fotografies: 5
Connexió: ---

Tulas: Mira' m als ulls ....

Noia,
45 anys,
Sabadell, Vallès Occidental, Catalunya.
Alegre,Treballadora, seria, constant, responsable.Crec que soc una persona normal que gaudeix de les petites coses i que pretén ser feliç... vaja com tothom.
Fotografies: 6
Connexió: ---

JoaVi76: The most dangerous thing in the worls is the mind..K. Jung

Noi,
43 anys,
Igualada, Anoia, Catalunya.
Tranquil, amigable, amb un cert punt de timidesa, m' agrada escoltar a la gent.. Sóc una persona treballadora i tinc sort de fer el que m' agrada (tal com està el panorama, ja es molt). Prefereixo fer una copeta en un Pub/Bar amb la calma que anar de discoteques, més que res, per cuidar els timpans!! M'agrada bastant la conya.. sòc el primer que m'enfoto de mi mateix. Amant de la música, cinema i les series, sobretot les americanes (típic?, potser si..) Toco la guitarra elèctrica , no...
Fotografies: 6
Connexió: ---

Lourdesssssss: Viu la vida

Noia,
52 anys,
Granollers, Vallès Oriental, Catalunya.
Sóc una persona senzilla. Gaudeixo de les petites coses..Un passeig. Un sopar. Una conversa en bona companyia. Anar al cinema. Una escapada per la muntanya. Gaudint de la natura, fent excurcions, BTT, buscar bolets. Tb m'encanta visitar poblets petits i fires..
Fotografies: 7
Connexió: ---

Eva68: la vida es així !!!

Noia,
51 anys,
Barcelona, Barcelonès, Catalunya.
pregunta i jo et contesto!!!!!!
Fotografies: 3
Connexió: 43 minuts

Albert76: Deixant-me sentir ❤

Noi,
43 anys,
Caldes de Malavella, Selva, Catalunya.
... Descansant la ment i sentint el cor
Soc bona persona, tranquil, empàtic, sensible i tinc bon caràcter. M'agraden molt el muntanyisme i la fotografia. M'apassiona el creixement personal, l'espiritualitat i els temes de misteri i conspiracions. M'agrada el ioga i la natació. La platja, quan no pica el Sol. M'atrau la cultura i l'art que transmeten reflexions i sensibilitat. El cinema i la música independents. L'humor "intel·ligent". M'agrada viure sa. Soc quasi-vegetarià, no bec alcohol ni fumo, ni prenc cafè. Menjo...
Fotografies: 10
Connexió: 45 minuts

Dandi17: Viu-la ballant ,es teva

Noi,
51 anys,
Manresa, Bages, Catalunya.
... La 1a imatge compte,tant d bó la 2a +
Diuen que sóc temperamental , enginyós , simpàtic i en ocasions puntuals , un punt tímid. M'agrada molt ballar diferents músiques , però sóc molt negat pels balls de saló . També practico esports però sense arribar a la obsessió . Els vehicles clàssics , les sortides a peu , bici , moto , els concerts, etc. son algunes de les meves aficions habituals .
Fotografies: 6
Connexió: ---

Serratmon: Pots arribar on tu vulguis

Noia,
56 anys,
Artés, Bages, Catalunya.
Alegre, positiva, un pèl tímida, carinyosa, sensible, natural, riallera, sincera, decidida, organitzada, tossuda, m'agrada viure intensament, impulsiva, ..................., tinc curiositats.........,caminar, fer esport, escoltar música, ..........., coneixer gent,................, escoltar el soroll de la pluja com cau damunt la teulada, un cel vermellós de bon matí, sentir el vent fregar-te la cara.................
Fotografies: 7
Connexió: ---

Odiseobcn: Anerríphtho Kúbos...

Noi,
59 anys,
Barcelona, Barcelonès, Catalunya.
... feliç :-)
Sóc una persona somiadora, sensible i detallista ... i també en alguns moments, temperamental, rebel, inquiet i espontani. Tinc un fort sentit de la fidelitat, valoro la generositat, la comunicació tranquil·la i càlida i el saber escoltar. Extravertit i apassionat, tolerant i honest, de vegades somniu despert. M'interessa algú amb qui comentar l'últim llibre que he llegit i compartir aficions. L'opera, una de les meves passions.
Fotografies: 10
Connexió: ---

Ritta: Sigues tu mateixa

Noia,
38 anys,
Sant Sadurní d'Anoia, Alt Penedès, Catalunya.
Valoro la sinceritat, el respecte i les bones persones. Sóc una persona curiosa, inquieta, creativa, alegre i carinyosa. M’agrada quedar amb els amics per petar la xerrada, compartir aficions com visitar museus d’art, anar als bars on es mengen les millors tapes, veure una copeta de vi,... També visitar la natura, el mar o la muntanya per crear horitzons reflexius.
Fotografies: 1
Connexió: 2 hores