Perfils destacats

Bonvent2019: Gaudir dels millors moments

Noi,
53 anys,
Vilassar de Mar, Maresme, Catalunya.
Persona honesta amb ganes de gaudir de bona companyia,el meu valor fonamental es la sinceritat. Sóc bon amic i company i per mi es important respectar i ser respectat. La natura , el sol les muntanyes i el mar em carreguen d'energia. Soc practicant de BTT, windsurf, paddel surf i faig passejades per la muntanya., M'agrada la lectura.
Fotografies: 4
Connexió: ara online

Nareh: La vida! Allò que passa quan tu rius...

Noi,
53 anys,
Vic, Osona, Catalunya.
... Si ho penses, pot fer-se realitat
És difícil parlar d'un mateix, i a la vegada és molt subjectiu (tendim a posar les coses positives)...és millor anar-ho descobrint amb el tracte. De tota manera puc dir que sóc positiu, conciliador, sensible, discret (a vegades reservat). M'agrada gaudir de les coses que ofereix la vida...les grans i petites coses i els grans i petits moments. Estic en un moment personal de benestar amb mi mateix i amb la vida que porto i em sento feliç i amb energia i ganes d'explorar noves coneixences...
Fotografies: 10
Connexió: ara online

Lupus76: Els límits només són dins del teu cap

Noi,
43 anys,
Gavà, Baix Llobregat, Catalunya.
Actiu, optimista, alegre, somiador. Intento ser part del canvi que vull veure al món, tant amb les actituds com amb els meus actes. Participo en moviments socials com l'ecologisme i en l'economia social i cooperativa. Em rebel.lo contra la resignació i el pessimisme. Biòleg, m'encanta la natura, i em sento una ínfima part de la Mare Terra, o Pachamama. També practico esports a la natura, i sóc especialment aficionat a l'alpinisme.
Fotografies: 6
Connexió: ara online

Iacme: Oi?

Noi,
58 anys,
Barcelona, Barcelonès, Catalunya.
... ;-)
Crec en la comunicació entre les persones, és quan les relacions són viscudes plenament. Dono importància a les amistats. De fet en tinc moltes ja i el que ara m'agradaria és trobar aquell persona amb la que compartir aquells moments i sensacions especials. Sensible.
Fotografies: 10
Connexió: ara online

Movial: El camí de les il·lusions va sempre endavant

Noia,
50 anys,
Montgat, Maresme, Catalunya.
... Feliç!!
Doncs sóc mare de dos nois, vinc d'un matrimoni molt llarg, i estic divorciada desde fa cinc anys, però això ja és capítol tancat. He preguntat als meus amics què opinen de mi i em diuen que sóc una persona familiar,, sincera,,optimista, amb empatía, vital i reflexiva, un tant introvertida i reservada fins que no conec una mica les persones. I ara jo afegeixo que la meva millor virtut és que sé escoltar i respectar molt els espais de cadascú,. M'agrada cuidar-me, i faig esport...
Fotografies: 8
Connexió: ara online

Tulas: Mira' m als ulls ....

Noia,
44 anys,
Sabadell, Vallès Occidental, Catalunya.
Alegre,Treballadora, seria, constant, responsable.Crec que soc una persona normal que gaudeix de les petites coses i que pretén ser feliç... vaja com tothom.
Fotografies: 6
Connexió: ara online

Salba: a la vida tota coincidencia te un sentit

Noia,
52 anys,
Girona, Gironès, Catalunya.
una persona senzilla, amb ganes de viure. Tolerant i respetuosa, justiciaria. Un a dona femenina i romantica, molt sensual i crec que amb sentit d'humor. M'agrada compartir, riure, ballar, cuinar i viatjar. Estimo tant l'Alt Emporda com la Garrotxa o Barcelona ciutat. pregunta-m mes si vols. Soc timida; les visites al meu perfil sense missatge....es quedaran visites, res mes. EL NOSTRE TEMPS ES VALOROS: SI ESTEM AQUI, UTILITZEM-LO BE. SI PENSES QUE COINCIDIM, SI
Fotografies: 2
Connexió: ---

Jo74: No tinc frase

Noi,
44 anys,
Barcelona, Barcelonès, Catalunya.
Em sembla que sóc molt fàcil...i adaptable. M'agrada sortir d'excursió, viatjar, la música, parlar, escoltar, caminar.... També m'agrada molt la vida casiolana. Cuinar, menjar, beure, jeure, no fer res, fer 20 coses a l'hora. Sóc optimista i pare de tres adolescents amb qui convisc amb custòdia compartida i que cada cop fan més la seva... i sóc sediciós i independentista...
Fotografies: 3
Connexió: ---

Trifasic: Aprendre per saber-se desprendre, vet aquí el vell secret

Noia,
48 anys,
Rubí, Vallès Occidental, Catalunya.
Amiga dels meus amics, tranquila, sincera, oberta, tolerant, creativa. M'agrada descobrir coses noves, nous llocs peculiars però sense pretensions. M'agrada ensenyar els meus racons, les meves aficions, tot allò q em motiva en el dia a dia. Amant de la sencillesa, la generositat, la humilitat i del saber compartir.
Fotografies: 7
Connexió: 1 hores

Odiseobcn: Anerríphtho Kúbos...

Noi,
58 anys,
Barcelona, Barcelonès, Catalunya.
... feliç :-)
Sóc una persona somiadora, sensible i detallista ... i també en alguns moments, temperamental, rebel, inquiet i espontani. Tinc un fort sentit de la fidelitat, valoro la generositat, la comunicació tranquil·la i càlida i el saber escoltar. Extravertit i apassionat, tolerant i honest, de vegades somniu despert. M'interessa algú amb qui comentar l'últim llibre que he llegit i compartir aficions. L'opera, una de les meves passions.
Fotografies: 10
Connexió: ---

Rvfp: Ho van aconseguir perquè no sabien que era impossible

Noi,
38 anys,
Vilafranca del Penedès, Alt Penedès, Catalunya.
En un principi acostumo a ser una persona moderadament tímida, però també depèn una mica de la situació i del moment, perquè en certes ocasions no em costa gaire trencar el gel.
Fotografies: 3
Connexió: 1 hores

edeM: Ahir va començar...

Noi,
41 anys,
Sant Cebrià de Vallalta, Maresme, Catalunya.
... Never give up
Trencant el tòpic que diu que es difícil descriure's un mateix, jo diria que sóc... Curiós, creatiu, inventor, investigador, independent... Tranquil, constant, culte, intel·ligent, irònic, sensible... Sorprenent, romàntic, tenaç, lleial, lluitador, somniador... Empàtic, conversador, atent, escoltador, intuitiu.... ...i algunes coses més que em guardo perquè les descobreixin... I els defectes els deixem per un altre dia, no ?
Fotografies: 5
Connexió: ---