Perfils destacats

Nareh: La vida! Allò que passa quan tu rius...

Noi,
53 anys,
Vic, Osona, Catalunya.
... Si ho penses, pot fer-se realitat
És difícil parlar d'un mateix, i a la vegada és molt subjectiu (tendim a posar les coses positives)...és millor anar-ho descobrint amb el tracte. De tota manera puc dir que sóc positiu, conciliador, sensible, discret (a vegades reservat). M'agrada gaudir de les coses que ofereix la vida...les grans i petites coses i els grans i petits moments. Estic en un moment personal de benestar amb mi mateix i amb la vida que porto i em sento feliç i amb energia i ganes d'explorar noves coneixences.
Fotografies: 10
Connexió: ---

Soniasomnis: No miris enrera

Noia,
45 anys,
Vendrell, Baix Penedès, Catalunya.
Em considero una persona tranquila però amb inquietuts diverses. Crec que sóc alegre i molt treballadora. Surto de festa de vegades i tinc bons amics peró pocs. També m'agrada somiar desperta i viatjar sempre que pugui.
Fotografies: 5
Connexió: 3 hores

Iacme: Oi?

Noi,
59 anys,
Barcelona, Barcelonès, Catalunya.
... ;-)
Crec en la comunicació entre les persones, és quan les relacions són viscudes plenament. Dono importància a les amistats. De fet en tinc moltes ja i el que ara m'agradaria és trobar aquell persona amb la que compartir aquells moments i sensacions especials. Sensible.
Fotografies: 10
Connexió: 3 hores

Biker64: Per molt llarga que sigui la tempesta, el sol sempre torna a brillar entre els núvols. (Khalil Gibran)

Noi,
55 anys,
Molins de Rei, Baix Llobregat, Catalunya.
... ;-)
Diria que sóc senzill, apassionat, sensible, honest, sincer, actiu, reflexiu, i no suporto l’engany. Sóc transparent i se'm veu d'una hora lluny. Intento veure el costat positiu de les coses. M'agrada el contacte amb la natura, fer esport (sense obsessió) i gaudir de la vida, tocant de peus a terra. Tinc dos fills meravellosos de 23 i 17 anys. La gent propera a mi diu que ... Bé, millor serà conèixer-nos, i que ho descobreixis tu mateixa, si et ve de gust
Fotografies: 1
Connexió: ---

Albert76: Deixant-me sentir ❤

Noi,
43 anys,
Caldes de Malavella, Selva, Catalunya.
... Descansant la ment i sentint el cor
Soc bona persona, tranquil, empàtic, sensible i tinc bon caràcter. M'agraden molt el muntanyisme i la fotografia. M'apassiona el creixement personal, l'espiritualitat i els temes de misteri i conspiracions. M'agrada el ioga i la natació. La platja, quan no pica el Sol. M'atrau la cultura i l'art que transmeten reflexions i sensibilitat. El cinema i la música independents. L'humor "intel·ligent". M'agrada viure sa. Soc quasi-vegetarià, no bec alcohol ni fumo, ni prenc cafè. Menjo...
Fotografies: 10
Connexió: 4 hores

Xavi01: Gaudir la vida en tot moment

Noi,
56 anys,
Sabadell, Vallès Occidental, Catalunya.
Seriós amb sentit de l'humor, irònic, honest, generós, cinèfil i practicant de senderisme tant per muntanya com per platja (inclou bany a alguna cala) Visites culturals (cine. teatre, museus, caves, cinefòrums) m'agrada perdem visitant pobles, conèixer llocs i conversador. També ballar una mica... la qüestió és divertir-se. Em moc tant amb cotxe com moto sense problema.
Fotografies: 8
Connexió: 4 hores

Dandi17: Viu-la ballant ,es teva

Noi,
52 anys,
Manresa, Bages, Catalunya.
... La 1a imatge compte,tant d bó la 2a +
Diuen que sóc temperamental , enginyós , simpàtic i en ocasions puntuals , un punt tímid. M'agrada molt ballar diferents músiques , però sóc molt negat pels balls de saló . També practico esports però sense arribar a la obsessió . Els vehicles clàssics , les sortides a peu , bici , moto , els concerts, etc. son algunes de les meves aficions habituals .
Fotografies: 6
Connexió: ---

Lourdesssssss: Viu el present

Noia,
52 anys,
Granollers, Vallès Oriental, Catalunya.
Molt natural..Per mi la sinceritat i el respecte són molt importants..Si vols saber una miqueta més com soc, parlem...Gaudeixo de les petites coses..Una Abraçada,una mirada, un somriure.Un passeig. Un sopar. Una conversa en bona companyia. Anar al cinema. Quan es pot alguna escapada el cap de setmana . Excurcions per la natura. Tb estarme a casa. Viatjar
Fotografies: 8
Connexió: ---

Jo74: No tinc frase

Noi,
45 anys,
Barcelona, Barcelonès, Catalunya.
Em sembla que sóc fàcil i adaptable. M'agrada sortir d'excursió, viatjar, la música, parlar, escoltar, caminar.... També m'agrada molt la vida casolana. Cuinar, menjar, beure, jeure, no fer res, fer 20 coses a l'hora. Sóc optimista i pare de tres adolescents amb qui convisc amb custòdia compartida i que cada cop fan més la seva...
Fotografies: 4
Connexió: ---

Ninaken: Fluir, viure el present. El que donem a l'Univers és el que l'Univers ens torna

Noi,
47 anys,
Sant Cugat del Vallès, Vallès Occidental, Catalunya.
... :-)
M´agrada molt comunicar-me, tractar amb les persones. Alegre, afable, expresiu M'agrada conectar amb una mirada, una conversa, en silènci.. Caminar pel mar, pel bosc.. M'agrada molt escoltar mùsica i ballar. Llegir diversos llibres a la vegada. Em conmouen les persones bondadoses, nobles de sentiment, íntegres.
Fotografies: 4
Connexió: ---

Enric_h2o: Ho van aconseguir perquè no sabien que era impossible

Noi,
44 anys,
Tarragona, Tarragonès, Catalunya.
... Enric_h2o
Doncs sóc un noi inquiet, amb ideals, lleial, divertit, de bons sentiments i com tothom amb alguns defectes, si vols saber-los els hauràs de descobrir tu perquè jo no penso dir-te'ls ;)
Fotografies: 5
Connexió: ---

Ritta: Sigues tu mateixa

Noia,
38 anys,
Sant Sadurní d'Anoia, Alt Penedès, Catalunya.
Valoro la sinceritat, el respecte i les bones persones. Sóc una persona curiosa, inquieta, creativa, alegre i carinyosa. M’agrada quedar amb els amics per petar la xerrada, compartir aficions com visitar museus d’art, anar als bars on es mengen les millors tapes, veure una copeta de vi,... També visitar la natura, el mar o la muntanya per crear horitzons reflexius.
Fotografies: 1
Connexió: 6 hores