Perfils destacats

edeM: Ahir va començar...

Noi,
41 anys,
Mataró, Maresme, Catalunya.
... Never give up
Trencant el tòpic que diu que es difícil descriure's un mateix, jo diria que sóc... Curiós, creatiu, inventor, investigador, independent... Tranquil, constant, culte, intel·ligent, irònic, sensible... Sorprenent, romàntic, tenaç, lleial, lluitador, somniador... Empàtic, conversador, atent, escoltador, intuitiu.... i algunes coses més que em guardo perquè les descobreixin...
Fotografies: 1
Connexió: ara online

Aqtepillo: res és el que sembla

Noia,
48 anys,
Badalona, Barcelonès, Catalunya.
... ESMUNYEDISSA
Més esmunyedissa
Fotografies: 3
Connexió: ara online

Eva68: la vida es així !!!

Noia,
50 anys,
Barcelona, Barcelonès, Catalunya.
pregunta i jo et contesto!!!!!!
Fotografies: 3
Connexió: 47 minuts

Serradell: NOMËS amistat?. Caram doncs jo trbo que está molt i molt bé només AMISTAT

Noi,
59 anys,
Sant Celoni, Vallès Oriental, Catalunya.
Em dic Salvador i les meves fotos són actuals. Sóc un home alegre, centrat, d'esperit jove, curiós, romàntic, simpàtic, tímid, somiador, sincer, sensible, atent, despistat, tranquil, afectuós, positiu i agraït. El sentit del humor el porto de fàbrica.
Fotografies: 10
Connexió: ara online

Rvfp: Ho van aconseguir perquè no sabien que era impossible

Noi,
37 anys,
Vilafranca del Penedès, Alt Penedès, Catalunya.
En un principi acostumo a ser una persona moderadament tímida, però també depèn una mica de la situació i del moment, perquè en certes ocasions no em costa gaire trencar el gel.
Fotografies: 3
Connexió: 1 hores

Xavi01: Gaudir la vida en tot moment

Noi,
55 anys,
Sabadell, Vallès Occidental, Catalunya.
Sóc seriós amb sentit de l'humor, cinèfil, teatre, senderisme, fer sortides a caminar tant platja com muntanya, visites culturals (cine. museus, caves, cinefòrums) m'agrada perdem visitant pobles, conèixer llocs i conversador. També ballar una mica (salsa i disco no, plis). Em moc tant amb cotxe com moto sense problema.
Fotografies: 5
Connexió: 1 hores

Emptysky: Viu i gaudeix

Noi,
55 anys,
Barcelona, Barcelonès, Catalunya.
Sóc una persona tranquila, m'agrada viatjar i Barcelona, fugir de preocupacions i de persones tòxiques, viure bé, el bon menjar, una bona converça, una bona companyia, un llibre... M'agrada fer conya quan tinc confiança i l'esport és part important de mi dins uns límits, es clar, xq m'agrada cuidarme, xq em relaxa i diverteix i m'agradaria trobar algú amb similars característiques, i obviament que no descuidi altres aspectes personals.
Fotografies: 3
Connexió: 1 hores

EsJuny: Sempre andavant...

Noi,
46 anys,
Terrassa, Vallès Occidental, Catalunya.
Doncs normalet, que puc dir si a l a fi tots som iguals i volem el mateix. M´agrada viure bé i disfrutar al màxim de tot el que avui en dia tenim al nostre abast, descubrir cada dia alguna cosa nova i poder en un futur pensar que a valgut la pena passar per aquest món. M’ agrada gaudir de tot, però en especial de la muntanya i al bon temps també del mar.
Fotografies: 10
Connexió: 1 hores

Odiseobcn: Anerríphtho Kúbos...

Noi,
58 anys,
Barcelona, Barcelonès, Catalunya.
Sóc una persona somiadora, sensible i detallista ... i també en alguns moments, temperamental, rebel, inquiet i espontani. Tinc un fort sentit de la fidelitat, valoro la generositat, la comunicació tranquil·la i càlida i el saber escoltar. Extravertit i apassionat, tolerant i honest, de vegades somniu despert. M'interessa algú amb qui comentar l'últim llibre que he llegit i compartir aficions. L'opera, una de les meves passions.
Fotografies: 9
Connexió: 1 hores

Maytegirona: La vida ...millor en companyia

Noia,
49 anys,
Lloret de Mar, Selva, Catalunya.
... Be yourself. Everyone else is taken
Dona dinàmica, comunicativa, atrevida, alegre, riallera, viatgera, carinyosa, amant dels animals, de la natura, de la tranquilitat, però amb moltes ganes de divertir-me, il.lusionada per viure tot allò què està per venir, oberta a gaudir de la vida, a noves experiències en bona companyia, i preparada per rebre tant amor com en tinc per regalar...i amb igualtat de condicions, també goso fer un primer pas quan crec que val la pena! Millor quatre línies escrites en un missatge que una...
Fotografies: 10
Connexió: ---

Dani.Grn: Noi de Girona

Noi,
39 anys,
Girona, Gironès, Catalunya.
M'agrada la sinceritat i el respecte cap a les persones. Tinc la sort de treballar en el món que jo volia, tot i que també m'hagués agradat ser professor. Tinc una afició que m'agrada moltíssim, el bàsquet, però últimament estic descobrint el senderisme.
Fotografies: 3
Connexió: 2 hores

Gvp: Un cafè i palem?

Noi,
41 anys,
Mollerussa, Pla d'Urgell, Catalunya.
Tranquil, però amb caràcter. Seriós en grup però amb una vessant còmica en petit comité. Observador. Melóman. Apassionat de les motos. De vegades, potser masa políticament correcte. Exigent amb mí mateix. Treballador, però de dilluns a divendres. Un pèl massa crític, segons com. No em costa baixar del ruc i demanar perdó. En ocasions massa respectuós, em costa un mica deixar-me anar, al principi. Tímid amb les noies, alhora que molt respectuós. I a part de tot això....també...
Fotografies: 1
Connexió: 2 hores