Perfils destacats

edeM: Ahir va començar...

Noi,
43 anys,
Sant Cebrià de Vallalta, Maresme, Catalunya.
... Never give up
Trencant el tòpic que diu que es difícil descriure's un mateix, jo diria que sóc... Curiós, creatiu, inventor, investigador, independent... Tranquil, constant, culte, intel·ligent, irònic, sensible... Sorprenent, romàntic, tenaç, lleial, lluitador, somniador... Empàtic, conversador, atent, escoltador, intuitiu, introspectiu... ...i algunes coses més que em guardo perquè les descobreixin... I els defectes els deixem per un altre dia, no ?
Fotografies: 2
Connexió: ara online

Canon: LA VIDA ES MOLT MACA

Noi,
55 anys,
Calella, Maresme, Catalunya.
Molt comunicatiu, bastant sociable, m`agrada estar amb gent( amics, familiars...), tendeixo a ser positiu, alegre, caracter jovenil, sencill, tinc moltes inquietuts, m`agrada viatjar, i tot lo social. M`agrada la psicologia- autoestima... I disfruta de tot el que es pot, de les petites coses de la vida, un somriure, , i molt més. A estones també m`agrada estar a casa escoltant musica i fent diferentes coses. També m`agrada gaudir del meu poble i el seu entorn. Sóc tranquil però m`agrada...
Fotografies: 7
Connexió: 2 minuts

Meritxell1969: el savi pensa tot el que diu,però no diu tot el que pensa

Noia,
51 anys,
Badalona, Barcelonès, Catalunya.
Bé, no m,agrada parlar de mi, prefereixo que la gent ,si hem coneix,valori com soc ,perquè, fer una descripció d,un mateix,tens dos opcions, il.lusionarte molt, o una decepció que determinara una possible relació,aixi ,que per saber com soc ,només queda un cami :la curiositat
Fotografies: 10
Connexió: ara online

Mcercecer: El poder està en tu

Noia,
64 anys,
Pineda de Mar, Maresme, Catalunya.
Sincera , natural , oberta , xerraire, alegre , optimista . Confiada , a vegades una mica ingènua , Amb sentit de l'humor , em costa enfadar-me. No m'agrada la mentida , la traïció , la manipulació , Tolerant , comprensiva , també sé escoltar . Quant a defectes: una mica desordenada , a vegades poc disciplinada , poc constant , no m'agrada cuinar.
Fotografies: 1
Connexió: ara online

OscarM: Un món per descobrir!

Noi,
35 anys,
Sant Vicenç dels Horts, Baix Llobregat, Catalunya.
Sóc solter i sense fills. M'apassiona el senderisme i la natura. M'agraden els jocs d'enginy que impliquen la cerca i la cohesió en grup. Anar al gimnàs em distreu molt i de retruc em poso em forma :) Miro de ser el més saludable possible malgrat que és complicat no menjar coses processades. M'agrada la tranquilitat i no soporto les aglomeracions ni el soroll. Sóc molt raonable. Tinc sentit de l'humor. Sóc massa bona persona (en ocasions m'ha passat factura).
Fotografies: 3
Connexió: ara online

Odiseobcn: Anerríphtho Kúbos...

Noi,
60 anys,
Barcelona, Barcelonès, Catalunya.
... :-)
Sóc una persona somiadora, sensible i detallista ... i també en alguns moments, temperamental, rebel, inquiet i espontani. Tinc un fort sentit de la fidelitat, valoro la generositat, la comunicació tranquil·la i càlida i el saber escoltar. Extravertit i apassionat, tolerant i honest, de vegades somniu despert. M'interessa algú amb qui comentar l'últim llibre que he llegit i compartir aficions. L'opera, una de les meves passions.
Fotografies: 10
Connexió: ---

AnnaRuPe: Voldria complicitat

Noia,
61 anys,
Barcelona, Barcelonès, Catalunya.
Dificil descriures una mateixa, soc sincera i crec que tinc molt per oferir, demano el mateix que dono i m’agrada aprofitar la vida sense pressa i sense estrès. Valoro la cultura i les ganes de continuar aprenent.
Fotografies: 5
Connexió: 25 minuts

MireiaCC1980: Viu el present i deixa fluir!

Noia,
40 anys,
Barcelona, Barcelonès, Catalunya.
Aix...back again...ni millor ni pitjor sóc una persona amb inquietuds, valors i amb les idees clares. M'agrada tant el mar com la muntanya, fer sortides, caminar, anar al cinema, teatres, activitats culturals.. La meva passió és viatjar, sempre que el Covid em torni a deixar... clar...quant acabarà tot això?!!! No tinc fills però comparteixo vivenda amb 2 gats preciosos que van amb mi com a pack. Ah..no fumo i tinc tolerancia zero amb els fumadors.
Fotografies: 6
Connexió: 26 minuts

Gneifd: Lo de guapo és negociable

Noi,
46 anys,
Mataró, Maresme, Catalunya.
Guapo, ric i sensible. Bé,..., lo de guapo és discutible...jutja-ho tu mateixa, lo de ric és mentida :) i lo de sensible,......., depèn. Per ser més informatiu i que puguis veure si ens podriem entendre, diré que soc: Intel.ligent, racional, alegre, divertit i honest. I sí, també pot semblar que no tinc iaia... :) . Per altra banda el que jo digui de mi mateix serà sempre esbiaixat :) Els meus amics segurament dirien el mateix sobre mi i de fet els meus enemics també,...
Fotografies: 3
Connexió: 35 minuts

Gatdiurn: El que sigui però... sempre amb entusiasme!

Noi,
47 anys,
Ullastrell, Vallès Occidental, Catalunya.
Crec que sóc un noi amb iniciativa, imaginatiu, més d’exterior que d’interior, força flexible a l’hora de triar activitats. No gens nocturn, m’agrada la llum del dia, sobretot a la natura però també sé gaudir de l’entorn urbà. Després d'uns anys a l'estranger he tornat a establir-me a la casella de sortida i n'estic molt feliç, tinc una vida estable i amb ganes de compartir-la!
Fotografies: 4
Connexió: 46 minuts

Mel21: No confundeixis l'urgent amb l'important

Noia,
42 anys,
Barcelona, Barcelonès, Catalunya.
És més interessant conèixer la persona que llegir una descripció. Ara bé, com a quadre general, sóc disciplinada, honesta i creativa. M'agrada viajar amb motxilla però també gaudir d'un bon hotel.
Fotografies: 1
Connexió: 53 minuts

Ganxona71: Cada dia la vida t'ofereix un xec de vint-i-quatre hores que tu decideixes com aprofitar.

Noia,
49 anys,
Vilassar de Mar, Maresme, Catalunya.
Alegre, vital, extrovertida, amb el cap ben moblat , fàcil de caràcter, sense traumes del passat i amb les idees molt clares. M'agradaria conèixer algú i tornar-me a il·lusionar sense pressa però sense pausa, assaborint cada moment viscut.
Fotografies: 10
Connexió: 1 hores