Perfils destacats

Dandi17: Viu-la ballant ,es teva

Noi,
52 anys,
Manresa, Bages, Catalunya.
... La 1a imatge compte,tant d bó la 2a +
Diuen que sóc temperamental , enginyós , simpàtic i en ocasions puntuals , un punt tímid. M'agrada molt ballar diferents músiques , però sóc molt negat pels balls de saló . També practico esports però sense arribar a la obsessió . Els vehicles clàssics , les sortides a peu , bici , moto , els concerts, etc. son algunes de les meves aficions habituals .
Fotografies: 7
Connexió: ara online

Brisa1978: Sigues feliç

Noia,
42 anys,
Sant Feliu de Guíxols, Baix Empordà, Catalunya.
Sóc alegre i dinàmica. M' agrada la natura, els animals i l' aire lliure com també el cinema, el teatre i una bona compañía en un bon restaurant.
Fotografies: 5
Connexió: ---

Clufi: Tot ho farem, tot és possible però no oblidem ser feliços

Noi,
64 anys,
Olot, Garrotxa, Catalunya.
M agrada la muntanya i la natura. Quan puc vaig a caminar o amb bicicleta. La música, la fotografia, les manualitats, el senderisme, la lectura.... son algunes de les coses que m agraden. La tranquilitat, estar lluny del garbuix, em fa sentir còmode. Sempre he sigut curiós. No m agrada viure en la superficialitat. Sóc de xerrar de tot però també dels sentiments i comportaments. Busco una comunicació sincera i confidencial . M interessen els temes socials, política,...
Fotografies: 8
Connexió: ---

Bjerk: ...

Noi,
41 anys,
Barcelona, Barcelonès, Catalunya.
Em considero divertit, irònic, m'agrada que la gent al voltant meu que aprecio s'hi trobi a gust i passi una bona estona. Sovint tinc un sentit de l'humor relativament peculiar i surrealista, però també sé ser seriós ("sé ser seriós", sembla que quequegi... que poc seriós!). M'ho passo molt bé amb una bona conversa encara que en ocasions prefereixo escoltar més que no parlar.
Fotografies: 4
Connexió: 7 hores

Ritta: Dibuixa la veritat i gaudeix dels bons moments

Noia,
38 anys,
Sant Sadurní d'Anoia, Alt Penedès, Catalunya.
... Ritta
Sóc una persona natural, honesta i sincera. M'agraden moltes coses. Anar a passejar, visitar museus, anar a ballar, anar en bici, anar de càmping... vaja ho hauràs de descobrir tu mateix.
Fotografies: 1
Connexió: 7 hores

Eva68: la vida es així !!!

Noia,
52 anys,
Barcelona, Barcelonès, Catalunya.
pregunta i jo et contesto!!!!!!
Fotografies: 3
Connexió: 8 hores

Lourdesssssss: Viure el present

Noia,
53 anys,
Granollers, Vallès Oriental, Catalunya.
Gaudeixo de les coses senzilles de la vida.. .. ....Una Abraçada, una mirada, un somriure, un passeig, un sopar, estimar,una conversa en bona companyia, cinema. Excurcions i sortides per la natura. BTT. Tb estarme a casa..
Fotografies: 9
Connexió: ---

Movial: Deja ganar a quien juega a perderte

Noia,
51 anys,
Montgat, Maresme, Catalunya.
... Feliç!!
Hola!!! Doncs sóc mare de dos xicots molt macos, i estic divorciada desde fa sis anys; però això ja és capítol tancat. He preguntat als meus amics què opinen de mi i em diuen que sóc una persona familiar, optimista, amb empatía, vital, reflexiva, també templada. Bona escoltadora i respectuosa amb els espais de cadascú,. Femenina però NO estil Barbie, m'agrada cuidar-me, i faig esport regularment. Valoro molt la gent sincera i honesta, perque jo també sóc així. Visc...
Fotografies: 8
Connexió: ---

Joriol: confinat..

Noi,
46 anys,
Manresa, Bages, Catalunya.
Amant de les dites tradicionals, herbes remeieres, cuina casolana de productes de temporada, cultura i tradicions.. Tendeixo a evitar massificacions, cues, febrades consumistes i coses així. Pel demès, normal.. :-) no contestaré missatges sense foto.. D'igual a igual.. ;-))
Fotografies: 6
Connexió: 8 hores

Manix66: Be yourself

Noi,
54 anys,
Roca del Vallès, Vallès Oriental, Catalunya.
Diuen que sóc bon tio, atribut que no és sinònim de "tonto". Responsable, molt treballador i molt lluitador, m´agrada acceptar reptes i barreres que em posen en tensió, però que acabo saltant. Acostumat a estar sol, però penso que és bonic estar acompanyat i quan estic amb una dona, miro de cuidar-la molt i que estigui còmode Tinc moltes altres coses per a oferir, però no em penso descobrir, espero que ho facis tu. M´agrada molt la pintura i l´art en general i els esports sempre...
Fotografies: 4
Connexió: 9 hores

Gneifd: Lo de guapo és negociable

Noi,
45 anys,
Mataró, Maresme, Catalunya.
Guapo, ric i sensible. Bé,..., lo de guapo és discutible...jutja-ho tu mateixa, lo de ric és mentida :) i lo de sensible,......., depèn. Per ser més informatiu i que puguis veure si ens podriem entendre, diré que soc: Intel.ligent, racional, alegre, divertit i honest. I sí, també pot semblar que no tinc iaia... :) . Per altra banda el que jo digui de mi mateix serà sempre esbiaixat :) Els meus amics segurament dirien el mateix sobre mi i de fet els meus enemics també,...
Fotografies: 3
Connexió: 9 hores

Ginamel: Decoro la vida amb la gent q estimo i desdibuixo a qui no m aporta res bo.

Noia,
60 anys,
Girona, Gironès, Catalunya.
Sincera, disfruto de les petites coses.Social i amant i cuidadora dels meus amics i família. Soc molt creativa amb la vida i tot el q m envolta. I si la vida me dona llimones.. faig una dolça i bonissima llimonada.
Fotografies: 5
Connexió: 9 hores