Després de molts mesos de treball intens, estem contents i satisfets de poder inaugurar la nova versió de GentComTu. Com podreu veure, aquesta versió inclou importants canvis respecte l'anterior, tant a nivell de disseny i interfície com de funcions.

Nou Disseny

El canvi més evident és l'aspecte extern del web. Un disseny més modern que dona protagonisme a les vostres fotografies. El principal avantatge tècnic: un disseny responsiu que s'adapta a diferents mides de pantalla, permetent navegar des del mòbil amb molta més facilitat i disfrutant de les mateixes funcions que des d'un ordinador.

Compatibilitat

També oferim una eina de Compatibilitat que només comparteix el nom amb la que hi havia anteriorment. La nova eina selecciona només els perfils que compleixen uns requisits mínims (sexe, orientació, edat i tipus de relació), i per aquests perfils calcula el percentatge de coincidències respecte les teves preferències.

Però com no n'hi ha prou amb que sigui el tipus de persona que estàs buscant, sinó que cal que tu siguis el tipus de persona que l'altre està buscant, també calcula la compatibilitat inversa. A partir d'aquests dos valors calcula una compatibilitat global mútua.

No és una eina màgica, però veure d'un cop d'ull només entrant al seu perfil, el nivell de compatibilitat mútua que teniu pot ajudar-te a trobar persones amb més afinitat i, al mateix temps, evitar que et contactin persones que no tenen res a veure amb el que estàs buscant.

Altres novetats

  • el xat privat i les sales de xat també estrenen disseny molt més còmode des del mòbil. S'inclouen noves sales de xat exclusives, i la possibilitat de crear sales temporals.
  • la bústia estrena format més dinàmic i àgil per a mostrar els missatges i fer cerques, semblant als programes de correu que tots estem acostumats, a més de poder veure si el destinatari ha llegit el missatge.
  • les activitats inclouen l'opció de limitar el número d'assistents (molt convenient en la situació sanitària en la que ens trobem), enviar invitacions als teus amics, i consultar al mapa el lloc on es faran les properes activitats.
  • s'ha millorat la geolocalització el que permet marcar el lloc on et trobes amb un sol clic o incloure la ubicació amb el codi postal o la població,
  • a més de la teva llista de favorits, pots marcar aquells perfils que trobes més interessants amb un "m'agrada", en el cas que us agradeu mútuament "trencar el gel" pot ser més fàcil.
  • també s'han fet més atractives les notes als perfils, de manera que quan entris a un perfil de seguida podràs  veure les teves annotacions i recordar els detalls sobre aquell usuari.

Subscripcions 

També hi ha canvis a l'hora de contractar el nivell VIP. Després de més de 10 anys mantenint els mateixos preus, ens veiem obligats a actualitzar-los lleugerament, concretament un promig del 11%. Però perquè això no afecti als usuaris que ja estàveu amb nosaltres des de fa temps hem activat un descompte molt generòs que estarà disponible temporalment durant les setmanes posteriors a la inauguració de la nova web.

També afegim l'opció del pagament amb targeta, sense necessitat de tenir un compte de PayPal, així com les subscripcions VIP amb renovació automàtica que permeten continuant sent VIP sense interrupcions. Però no patiu, podreu cancel·lar la subscripció en qualsevol moment i amb total llibertat.

Esperem que gaudiu força del nou GentComTu i no dubteu a escriure'ns amb qualsevol dubte o suggeriment que tingueu.

Equip de GentComTu