Sobre nosaltres

Filosofia

GentComTu va nèixer amb l'objectiu de resoldre els problemes que presenten els principals portals de contactes. Tan fàcil o complexe com això. Vam investigar les queixes dels seus usuaris i les vam utilitzar per definir les prioritats del nostre nou projecte. Aquest procés ens va permetre definir 5 objectius que hem convertit en compromisos:

  1. Qualitat: oferir perfils de qualitat, detallats, complets i atractius, que corresponguin a usuaris actius i realment interessats en conèixer gent.
  2. Respecte: aconseguir un entorn relaxat on els usuaris puguin relacionar-se amb respecte i cordialitat, reduir els malentesos i crear entre tots l'esperit de la comunitat.
  3. Comunicació: facilitar la comunicació entre els usuaris independentment del seu nivell, afavorir l'establiment de relacions directes entre els usuaris i la resta de la comunitat.
  4. Català: facilitar l'us del català com a llengua de comunicació i garantir als usuaris el dret a expressar-se utilitzant la seva llengua materna.
  5. Transparència: oferir una política de preus transparent, eliminar les ambigüitats respecte el cost dels serveis, reduir els preus i oferir tarifes raonables.